Óra a tükör tündér DIY ragasztó HOPII falán

Új termék

In Stock

Ontapadós fali órák, hogy felélénkül otthonában. Óra kínálatunkban tökéletesen lepattanó minden fal és a belső. Ezek az órák mindenki kedvére.

Bővebb leírás

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 loyalty point that can be converted into a voucher of 70 Ft.


 9 people bought this

5 198 Ft

-50%

10 395 Ft

Egyéb infó

Egyedi ragasztó órát festés - díszítés.

öntapadós falióra vannak ellátva minőségű mozgás másodlagos 1,5V AA akkumulátor, amelyet az jellemez, tökéletes csend. A mozgás és a kezek, amelyek kiváló minőségű polírozott acél, ami gyakorlatilag a falhoz erősítve. A telepítés nagyon egyszerű és könnyű, még egy kezdő. Más részein a tükör órát formájában számok vagy más alakzatok vannak szerelve egy öntapadó felülettel, csak kibír a falra vagy használja kétoldalas ragasztószalaggal. Ez a modell illeszkedik nem csak a nappaliban, irodában vagy a konyhában, hanem más területeken is, amely eredetileg életre bármely belső falán.

Címke mérete, mintegy a termék nevében

Mi egy gyártó cég, amely részt vesz a gyártási órák és dekorációs műanyag és fa. Az óra egyedi tervezési és az azt követő eltávolítása hibamentes 3D falióra a falról.

 

 
Műszaki adatok:
* Anyaga: Akril
* Szín: színtelen, színes festék
* Mozgás: Quartz
* A megadott elem: AA
* Elemek száma: 1
* Az akkumulátorok tartalmazza: Nem
* Vastagság: 1 mm és 3 mm között
* Befejezés: Mirror, akril, fólia, festés
* Színes kép torzíthatja a tényleges növényzet
* Egyedi tart hét napig.

 

Választható színek RAL minták óra.Termelési csak 7 naptári napon rendelés. Annak érdekében, hogy írja be a megjegyzés. A részletes leírást, hogy mit szeretne változtatni. Egyedi darab termelés. Minta: Kérjük változtatni a színét típusszámhoz RAL1007 szín és mozgás és a kéz marad eredeti állapotában, vagy ....
Színminta RAL:
 
Kiváló minőségű kartonpapír.

 

Az órák kiváló minőségű, nagy fényű PMMA akrilüvegből készültek.

 

 

Other products in the same category: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Tvorba web stránok - fofos.sk, s.r.o.